Täällä se riehuu Ruotsissakin jo täysillä niitä villieläin esteitä on ilmestynyt mm laskettelu rinteen alle sähköstä tehty este ja siinä lisäksi jumping jack flash joka vähän niinkuin hyppymiina. Niitä noin 30 samassa kohtaa siinä pikkusillan pielessä ja samanlainen este toisessa päässä sitä rantaa seuraavaa polkua. Siinä on niitä “uusia” lamppuja joita käyttää joku…

  • Aktiivisempi oikoluku olisi erityisesti tabletilla tarpeen, kun kirjoitusvirheitä tulee helpommin – tosin kirjoitusnopeuden laskeminen auttaisi paljon.
  • Aluksi vaikka kolme kertaa viikossa ja myöhemmin neljä tai maksimissaan viisi kertaa.
  • Toimitus- ja loki-ikkuna käyttävät tyylejä (esim. lihavointia ja kursivointia) toimitusviesteissä (ks. ”Toimituksen lokiviestit”).
  • Oikeastaan ihan sattumalta tuli törmättyä äsken tähän videoon.

Aiemmin mainittiin, että TSS-segmentin on oltava kooltaan vähintään 104 tavua. TSS-segmentin koon on mahdollista laajeta vapaasti. 386 sisältää osoittimen I/O-bittikarttaan viimeisessä kentässä. Tämän bittikartan koko on yleensä 8 kilotavua mutta saattaa olla vähemmänkin. Jos I/O-bittikartan koko on vähemmän, bittikartan jäljessä olevat kohdat oletetaan ykkösiksi .

Tuli hankittua tarjouksesta seuraava setti käsipainoja. Siksi nostan hiilaripitoisten ruokien määrää, jotta kokonaiskalorien määrä nousee. Nyt tulee liiaksi rasva/proteiinipitoista ruokaa syötyä.

Fix 2

Yleinen järjestelmäkameran kenno, koko 25,1 x 16,7 mm. Anodi on sähköisen komponentin positiivinen elektrodi, joka vastaanottaa komponentin sisältä tulevat elektronit ja johtaa ne ulos komponentista. Alustatalous on Internetin kehitykseen perustuva, nopeasti vakiintuva liiketoiminnan organisointimalli. Yleensä järjestelmäkameroissa tarkennus vaihtoehtoina on ainakin automaatinen, valitse piste manuaalisesti tai keski. Adoben kaupalliseen tulostukseen suosittelema väriavaruus.

Lataa CANON dll tiedostoja

Versio 9 3.7, päiväys 20.3.2019.

Itsellä on oikean jalan polvessa rasitusvamma, mutta kyykätessä ei ole haitannut. Ensimmäisellä kerralla vihlaisi vähän, mutta tekniikan parannuttua ei enään. Kyykky toisaalta vahvistaa nivelen ympärillä olevia lihaksia, mikä on oikeastaan vain hyväksi jos on polvi paskana.

Olen suoraan sanottuna ihan helvetin iloinen, että pääsee taas tekemään sitä, mikä on elämässä ollut hauskinta. Makaan siinä putkilon päällä koko painollani kyljelläni niin, että roller on reiden alla. Sitten rullailen rauhassa koko reiden mitalta itseäni edestakaisin, yleensä kymmenisen kertaa. Ja samaan tyyliin kaikille tarpeellisille lihaksille. Eli enemmän se on hierontaa kuin venytystä, ja pehmittää ainakin mulla todella tehokkaasti paikkoja.